SALONUL PRIMAVERA – EDIŢIA A TREIA @ NEOGALATECA, BUCUREȘTI

La NeoGalateca – gallery shop, celebrăm primăvara cu un salon dedicat artei şi designului, ilustraţiei, bijuteriei de autor şi designului vestimentar sau floral. Timp de trei săptămâni, între 23 februarie şi 12 martie, la Salonul Primavera găseşti cadouri originale, unicate, colecţii capsulă. Miercuri, 24 februarie, la ora 19:00, de Dragobete, Salonul Primavera îşi deschide porţile cu un eveniment dedicat primăverii, artei şi designului.

Aflat la a treia ediţie, salonul reuneşte o selecţie de peste 30 artişti şi designeri ale căror lucrări se află sub semnul culorii, vitalităţii şi dinamismului, tema acestei ediţii fiind “Colorful Spring“. La Primavera au loc lansări, workshopuri şi momente speciale asezonate cu multe surprize.

De această dată salonul se desfăşoară în spaţiul NeoGalateca, fiecare din cele trei camer​e​ fiind dedicată unui anume tip de design. În premieră, pentru pasionaţi, am pregătit cornerul vintage.

Dacă eşti interesat de ultimele tendinţe în modă sau eşti în căutarea unor cadouri speciale pentru mărţişor sau 8 martie,Salonul Primavera este un must see al acestei perioade. Un alt moment mult asteptat este lansarea unui nou obiect de design creat special pentru NeoGalateca gallery shop.

mai multe pe http://www.modernism.ro/2016/02/22/salonul-primavera-editia-a-treia-neogalateca-bucuresti/

Clip_2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.